hu

ViaBlock

Talajtámfal 

A ViaBlock georáccsal megerősített hídfőként is alkalmazható

A ViaBlock hídfők, fő- és szárnyfalak építésekor széles körben használt támfalrendszerek. Felülete betontömbökből készül, a háttöltést pedig geoműanyag erősíti. Egyszerű és gazdaságos a beépítése, rugalmas kialakítású és tartós.

Kapcsolatfelvétel
Hangodi Ádám

Tulajdonságok és előnyök 

Egyszerű és gazdaságos beépítés

A georácsokat lefektetik a kiegyenlített felületre, majd rákerül a töltés, amelyet tömörítenek. A ViaBlock beépítéséhez nincs szükség speciális szakkivitelezői csapatra. Emellett a blokkok könnyűek és olcsón szállíthatók.  

Kieső helyekhez is alkalmas

A ViaBlock olyan helyeken is beépíthető, amelyek a nagy és nehéz munkagépek számára elérhetetlenek: daru nélkül is könnyen összeszerelhető. A termék más, általában a nagy betonpaneles megoldásokkal szemben könnyebben kezelhető blokkokból áll. 

Rugalmasság

A ViaBlock segítségével különböző magasságú és alakú, például konkáv vagy konvex íves falak építhetők. Különböző szögeket választhat: függőleges, lejtős vagy lépcsős falak 82 és 90° között. 

Szilárdság

Ez a támfal rendkívüli többletterhelésnek képes ellenállni. Megfelelő felületkezeléssel a ViaBlock hosszan tartó és tartós, élettartama kb. 100 év.

Környezetbarát megoldás

A betonból készült felületi blokkok természetes anyagokból készülnek, a geoműanyagok pedig toxinmentesek, és a környezetre nézve ártalmatlanok. 

Alkalmazási területek
 • Támfalak

 • Fő- és szárnyfalak

 • Hídfők

Request a quote or brochure

  Egy projektet tervez? 

  Kapcsolatfelvétel

  FAQ’s

  This is text that will be here so that it looks nicer. something

  How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

  They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

  Kapcsolatfelvétel

  Vegye fel a kapcsolatot a ViaCon csoport helyi képviselőjével!

  Kapcsolatfelvétel
  This site is registered on wpml.org as a development site.