hu

Megoldásaink

Átfogó és versenyképes termékcsalád a hidak és átereszek, valamint a geotechnikai és csapadékvíz-kezelési infrastruktúra terén

Hatékony koncepcionális tervezés a mindenkori termékek fejlesztésével és új megoldások kidolgozásával

Kutatási együttműködések vezető egyetemekkel, amelyek számos úttörő ötlethez vezettek

Kiváló projekttervezés, amely testre szabott és versenyképes megoldásokat kínál az ügyfelek problémáira

Nemzetközi csoportszintű kompetencia, a korszerű erőforrások és a helyi mérnöki tudás kombinációja közel a piacainkhoz és fő ügyfeleinkhez

Néhány a megoldási területeink közül

Több mint 35 évnyi építőmérnöki tapasztalatával a hátunk mögött a hidak és átereszek építését illetően egyedi, világszínvonalú megoldásokat, valamint erős, tartós, költséghatékony és fenntartható termékeket kínálunk. 

Kínálatunkban olyan átereszek, hidak, völgyhidak, felüljárók, vadátjárók, alagutak stb. építése, felújítása és újrabélelése szerepel, amelyek megoldást kínálnak az infrastrukturális kapcsolatok és átkelőhelyek kialakítására.

Korszerű geotechnikai megoldásaink és termékeink segítenek a geotechnikai tervezés területén felmerülő valamennyi probléma megoldásában. 

Megoldásaink a talajmegerősítéstől a hulladéklerakók építéséig sok mindenre kiterjednek. A megoldások és termékek széles választékát kínáljuk, többek között geoműanyagokat, geotextíliákat, georácsokat, geomembránokat, gabionokat, talajtámfalakat stb.

With our proven technical and engineering expertise, ViaCon’s StormWater Solutions and products are designed to meet the challenges of stormwater management. Sokéves műszaki és mérnöki tapasztalatunknak köszönhetően a csapadékvíz-kezelési megoldásainkat és termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a kapcsolódó kihívásoknak. 

Kínálatunkban a csapadékvíz tárolásától és szűréstől kezdve a tűzivíz tárolásán át az olaj és homok elválasztásáig sok minden szerepel.

This site is registered on wpml.org as a development site.