hu

Miért a ViaCon? 

A ViaCon vállalat

A csoportot 1986-ban alapították Svédországban és Norvégiában. A ViaCon az európai piac vezető szolgáltatója, amely a hidak és átereszek esetében, valamint geotechnikai feladatok és a csapadékvíz-kezelés során alkalmazott rugalmas hullámacél szerkezetek és műanyag csövek gyártására és értékesítésére összpontosít. A ViaCon innovatív, versenyképes és fenntartható megoldásokat kínál. Az év során a vállalat számos kulcsfontosságú személyt nevezett ki a Svédország göteborgi régiójában lévő Nya Hovås városában található központjában.

A ViaCon jövőképe

A ViaCon vezető szerepre tör fő piacain, miközben a műszaki kompetencia és megoldások területének elismert és megbecsült szereplője kíván lenni. 

A ViaCon hazai piaca Európa, különösen Közép- és Észak-Európa. A ViaCon más piacokon is jelen van, az ottani lehetőségeket eseti alapon kezeli. A ViaCon jelenleg nem törekszik globális jelenlétre, de szeretné megerősíteni a pozícióját Nyugat-Európában. 

A fenntarthatóságra való összpontosítás következményeképpen a ViaCon differenciálja a termékkínálatát, hogy kiemelkedően nyereséges megoldásokat kínálhasson és támogatni tudja ügyfelei fenntartható és környezetbarát megoldások iránti igényét. 

A differenciálás és fenntartható versenyképesség kialakításának kulcsa, hogy a ViaCon a csoport kimagasló műszaki kompetenciáit alkalmazza a megoldásaiban. 

Fókuszban a stratégiai prioritások

A globális kihívások új üzleti modelleket kívánnak – a világ változik, és vele együtt a ViaCon is. 2020-ban elkészítettük a jövőbeli növekedésre és nyereségességre irányuló programjainkat és terveinket. A munka eredménye egy olyan átgondolt jövőkép és üzleti koncepció, ahol a stratégiai prioritások egyértelműek. A csoport 2021 elején bevezetett új, három üzleti egységből és egy összevont operatív funkcióból álló szervezeti struktúrája révén a ViaCon szilárd alapokra építkezhet. 

A ViaCon ambíciója, hogy megfelelő nyereségességgel erős pozíciót érjen el az európai piacon. Stratégiai prioritásain keresztül a ViaCon célja, hogy növelje a hidak és átereszek ágazatának forgalmát, javítsa a getochnikai megoldásokkal foglalkozó ágazat nyereségességét, valamint felépítse a csapadékvíz-kezeléssel foglalkozó ágazat piacát. Az azonos cél eléréséért végzett egységes munka és a termelés hatékonyságának az új operatív funkción keresztül történő növelése révén a nyereségesség is javulni fog. A ViaCon ezáltal erősebb partnerré válik minden érdekelt fél számára a társadalmon belül és összességében, a vállalat pedig mindegyik szegmensben javítja helyzetét a jövőbeli megoldások tekintetében. 

Ügyfélközpontúság

A ViaCon mindig is nagy hangsúlyt fektetett az ügyfél igényeinek felmérésére, valamint arra, hogy optimális és innovatív megoldásokat biztosítson mindegyik projekthez. Úgy véljük, a sikeres végeredmény, mint cél az ügyfél igényeinek megértéséből, kiemelkedő műszaki tapasztalatunk és kiváló minőségű termékeink biztosításából, valamint az egyes projekteket tekintve az optimális megoldások megtalálásából ered. 

A ViaCon Group több mint 35 évnyi tapasztalattal rendelkezik saját gyártású termékeinek és a gondosan kiválogatott, hosszú távú partnerek legkiválóbb minőségű termékeinek alkalmazása terén. A ViaCon folyamatosan azon dolgozik, hogy fejlessze termékkínálatát, hogy hozzáadott értéket teremtsen ügyfelei számára. 

This site is registered on wpml.org as a development site.