hu

ViaCon constructs connections. Consciously.


A ViaCon több mint három évtizednyi tapasztalatát egyesítve a mai modern technológiával úttörő a hidakkal és átereszekkel, valamint a geotechnikai és csapadékvíz-kezelési kérdésekkel foglalkozó megoldások terén.  

Megbízható, hosszan tartó és a változó világ kihívásainak megfelelni képes, korszerű megoldások széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A ViaCon megoldásai egyaránt szolgálják az ügyfeleinket, valamint a társadalmat a létfontosságú fenntarthatósági célok elérésében. 

A ViaCon a helyi piacok átfogó ismeretének és a ViaCon csoport erősségeinek köszönhetően az Ön megfelelő partnere.

Vállalásunk 

Változatos, ügyfeleink igényeinek megfelelő megoldások kialakítására összpontosítunk. Minimálisra csökkentjük a karbonlábnyomunkat, ezzel a lehető legkevesebb zavart okozva az emberek és a társadalom számára. A legjobb embereket gyűjtjük magunk köré, olyanokat, akik valóban elkötelezettek a jövő építése iránt.

Küldetésünk

A ViaCon a legmagasabb szintű normákra törekszik a környezettudatosság, az egészség és a biztonság terén. Megoldásainkat úgy tervezzük meg, hogy minimálisra csökkentsük karbonlábnyomunkat és a lehető legkevésbé zavarják a forgalmat a munkaterületen, így kezelve a környezetet és a társadalmat érő negatív hatásokat.

 Vegye fel a kapcsolatot a ViaCon helyi képviselőjével 

Kapcsolatfelvétel
This site is registered on wpml.org as a development site.