hu

Vízelvezető tartályok 

Esővíz-elvezető tartályok 

A vízelvezető tartályok szabályozzák az esővíz talajvízbe történő elvezetését

A vízelvezető tartályok szerepe jelentős mennyiségű esővíz ideiglenes tárolása és elvezetése a talajba. Az éghajlatváltozással az esővíz mennyisége nő, így a vízelvezető tartályok feltétlenül szükségessé váltak az árvíz problémájának kezelésére. Tökéletesen alkalmasak ipari és lakóövezetekhez, ahol a föld durva és lehetővé teszi a víz beszivárgását. A tartályok HelCor spirális hullámacél csővezetékekből készülnek, amelyek közismerten erősek, alkalmazkodóképesek és tartósak.

Kapcsolatfelvétel

Tulajdonságok és előnyök 

Rövid idő alatt beépíthető

A tartályok könnyűek és egyszerűen mozgathatók. Gyorsan összeszerelhetők szakaszonként egy építésvezető és egy munkáscsapat által. A sikeres beépítéshez mindössze alapvető szerszámok és könnyű munkagépek szükségesek. Ezzel szállítási, beépítési és munkaerőköltséget takarít meg. 

Rendkívüli környezetekben is tartós

A beépítés alacsony és magas hőmérsékleten is kivitelezhető. A tartályok nagy szilárdságú hullámacélból készülnek, optimális kialakításuknak köszönhetően nagy tehernek is ellenállnak. A tartályok tovább erősíthetők egy speciális bevonattal, amely növeli a korrózióállóságot különlegesen agresszív környezetekben. 

Hosszú élettartam

A tartályok javítása nem igényel különleges berendezéseket. A szerkezetek várható élettartama akár 100 év is lehet. 

Környezetbarát megoldás

Az acél újrahasznosítható anyag, amelynek gyártása viszonylag alacsony CO2-kibocsátással és erőforrás-felhasználással jár. A tartályokban felgyülemlő esővíz megfelelő gyűjtés esetén szintén újrahasznosítható. Emellett a gyors beépítésnek köszönhetően csak minimálisan zavarja a környezetet. 

Garantált minőség

Szakértőink a projekt minden fázisában Ön mellett állnak. A ViaCon garantálja, hogy a megoldás megfelelően megtervezett, kialakított és kivitelezett, a helyi előírásokkal és az ügyfél kívánalmaival összhangban. 

Alkalmazási területek
 • Parkolóházak

 • Raktárak

 • Szupermarketek

 • Logisztikai központok  

 • Utak

 • Parkok

Request a quote or brochure

  Egy projektet tervez? 

  Kapcsolatfelvétel

  FAQ’s

  This is text that will be here so that it looks nicer. something

  How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

  They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

  Kapcsolatfelvétel 

  Vegye fel a kapcsolatot a ViaCon csoport helyi képviselőjével!

  Kapcsolatfelvétel
  This site is registered on wpml.org as a development site.