hu

Tűzivíztartályok 

Tűzvédelmi rendszerek 

A tűzivíztartályok tűz esetén használatos víz tárolására szolgálnak

A tűzivíztartályok tűz esetén használatos víz tárolására szolgáló vízszintes, föld alatti szerkezetek. HelCor csövekből készülnek, és többféle típusú szivattyúval vagy szívórendszerrel lehetnek felszerelve. Beépíthetők agresszív környezetekben, és akár 100 évig is eltarthatnak. Tűzivíztartályaink gazdaságos és környezetbarát megoldások, amelyek megfelelnek az uniós szabványoknak, és rendelkeznek a benyújtandó műszaki rajzokkal.

Kapcsolatfelvétel

Tulajdonságok és előnyök 

Költséghatékony

A tartályok kis súlya miatt nincs szükség nehéz munkagépekre, ami minimálisra csökkenti a szállítási és beépítési költségeket. Az összeszereléshez mindössze egy építésvezetőre és munkáscsapatra van szükség, így megtakarít a munkaerő-költségeken. Végezetül a beépítés ideje rövid, kisebb alkalmazások esetén mindössze néhány nap is lehet. 

Hosszú élettartam

A tartályok tűzihorganyzott acélból készülnek. A tartós anyag és az optimális szerkezet akár 100 éves élettartamot is garantál. A csövek könnyen hozzáférhetők manuális ellenőrzés céljából, és a felület felújításán kívül semmilyen különleges karbantartást nem igényelnek. 

Sokoldalú megoldások

A kiválasztott helytől függően a tűzivíztárolók beépíthetők zöld zónákba, utak alá vagy épületekbe is. A tűzivíztartályok az ügyfél igényei szerint gyárthatók szivattyúkkal, nyomó- vagy szívócsövekkel. Akár 4 méter átmérővel is rendelkezhetnek, hosszuk pedig gyakorlatilag korlátlan.

Környezetbarát megoldás

Az acél 100%-ban újrahasznosítható anyag, gyártásakor pedig a CO2-kibocsátás és a természeti erőforrások felhasználása alacsony. A gyors beépítésnek köszönhetően csak minimálisan zavarja a környező területet. 

Garantált minőség

A kivitelezés mindig a műszaki előírásoknak megfelelően történik. Szakértőink a tervezési fázistól kezdve felügyelik a folyamatot, és gondoskodnak arról, hogy minden igénye teljesüljön. 

Alkalmazási területek
 • Gyárak

 • Raktárak 

 • Szupermarketek 

 • Logisztikai központok  

 • Repülőterek

Request a quote or brochure

  Egy projektet tervez? 

  Kapcsolatfelvétel

  FAQ’s

  This is text that will be here so that it looks nicer. something

  How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

  They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

  Kapcsolatfelvétel 

  Vegye fel a kapcsolatot a ViaCon csoport helyi képviselőjével!

  Kapcsolatfelvétel
  This site is registered on wpml.org as a development site.