hu

Víztároló tartályok 

Esővíztároló szerkezetek 

A víztároló tartályok tárolják az esővizet, és elvezetik a szennyvízhálózatba

A víztároló tartályok szerepe nagy mennyiségű esővíz tárolása és leeresztése a meglévő szennyvízelvezető hálózatokba vagy a természetes környezetbe. Elengedhetetlenek az éghajlatváltozás miatt bekövetkező szárazság és megnövekedett csapadék által okozott problémák megoldásában. A burkolt felületek nem képesek felszívni és eltárolni a vizet, a víztároló tartályok azonban összegyűjtik és elvezetik a vizet az ipari és lakóövezetekből, például a parkolóházakból, raktárakból és szupermarketekből, ezáltal védik az ingatlanokat a kártól, és óvják a környezetet. Könnyű, erős és tartós, nagy szilárdságú HelCor hullámacél csővezetékekből készülnek. A víztároló tartályok bizonyítottan gazdaságos és környezetbarát esővíztároló megoldások.

Kapcsolatfelvétel

Tulajdonságok és előnyök 

Költséghatékony

A tartályok csövei rendkívül könnyűek, ezért nincs szükség nehéz munkagépekre a helyszínen. E két tényező biztosítja a gazdaságos szállítást és beépítést. Ami a munkaerőköltségeket illeti, az összeszereléshez elegendő egyetlen tapasztalt építésvezető és egy munkáscsapat. Az összeszerelési folyamat gyors, és kisebb alkalmazások esetén akár egyetlen nap is lehet. 

Tartósság agresszív környezetekben

A nagy szilárdságú acél, a korrózióvédelem és az egyszerű szerkezet együtt biztosítják ezen tartályok hosszú élettartamát. A szerkezetek erősek, és nem igényelnek terheléselosztó lemezt. Az építés alacsony és magas hőmérsékleten is kivitelezhető. 

Hosszú élettartam

A HelCor szerkezetekben lévő acélt tűzihorganyzás védi a korrózió ellen. Tartós és hosszan tartó anyag, amely akár 100 éves élettartamot is biztosít. 

Környezetbarát

Az acélgyártás során a CO2-kibocsátás, az energia- és vízfelhasználás elég alacsony. Az acél környezetbarát is, mivel 100%-ban újrahasznosítható. Az esővíz megfelelő gyűjtés esetén szintén újrahasznosítható. Végezetül az acél könnyűsége (a betonból készült hagyományos megoldásokhoz képest) a csővezetékek gyors beszerelésével és a terület minimális szennyezésével jár. 

Garantált minőség

Szakértő csapatunk felügyeli a projektet annak teljes életciklusa alatt, a tervezéstől a teljes kivitelezésig. A megoldás kivitelezése a műszaki előírásoknak és a kiváló minőségű kialakítással kapcsolatos elvárásoknak megfelelően történik.  

Alkalmazási területek
 • Parkolóházak

 • Raktárak

 • Szupermarketek

 • Logisztikai központok

 • Utak

 • Parkok

 • Iskolák

 • Lakóházak

Request a quote or brochure

  Egy projektet tervez? 

  Kapcsolatfelvétel

  FAQ’s

  This is text that will be here so that it looks nicer. something

  How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

  They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

  Kapcsolatfelvétel 

  Vegye fel a kapcsolatot a ViaCon csoport helyi képviselőjével!

  Kapcsolatfelvétel
  This site is registered on wpml.org as a development site.