hu

Olaj- és homokleválasztók 

Tartályok olajjal szennyezett víz számára 

Ezek a rendszerek az olajtermékekkel és homokrészecskékkel szennyezett vizet tisztítják

Az olaj- és homokleválasztók szennyezett víz gyűjtésére és szűrésére, majd a szennyvízrendszerbe vagy a talajba történő elvezetésére szolgáló tartályok. A növekvő mennyiségű csapadék miatt a városi és ipari területek betonfelületei összegyűjtik az olajat és a szennyező anyagokat, és belemossák a talajvízbe, amivel szennyezik a környezetet. A tartályok az olaj és egyéb nem kívánt részecskék vízről való leválasztásával, majd a víz talajba vezetésével segítenek elkerülni ezt a problémát. A leválasztók erős, könnyű és tartós HelCor spirális hullámacél csövekből készülnek. Ez a megoldás felbecsülhetetlen értékű parkolóházakban, benzinkutaknál, kikötőkben és ipari területeken.

Kapcsolatfelvétel

Tulajdonságok és előnyök 

Költséghatékony

A tartályok kis súlyuk miatt gazdaságosan és gyorsan szállíthatók és beépíthetők. A folyamat egyszerűsége miatt munkaerőköltséget is megtakarít: a beépítéshez elegendő egy építésvezető és egy munkáscsapat. 

Tartósság agresszív környezetekben

A nagy szilárdságú acél, a korrózióvédelem és az egyszerű kialakítás együtt biztosítják a termék hosszú élettartamát. A szerkezetek nagy teherbírásúak, és nem igényelnek terheléselosztó lemezt. Az építés alacsony és magas hőmérsékleten is kivitelezhető. 

Hosszú élettartam

A csőacél erős és tartós. Korrózió ellen tűzihorganyzással védett, élettartama akár 100 év is lehet.  

Környezetbarát

Az acél újrahasznosítható anyag, amely a gyártása során kevés erőforrást emészt fel. A CO2-lábnyoma szintén alacsony, mivel a beépítés folyamata gyors. 

Garantált minőség

A megoldás az Ön igényeire szabható, a tervezési és beépítési folyamatot csapatunk felügyeli. A megoldás kivitelezése a műszaki előírásoknak és az Ön elvárásainak megfelelően történik. 

Alkalmazási területek
 • Városi földfelszíni szennyvízgyűjtők 

 • Ipari üzemek 

 • Vasutak

 • Benzinkutak 

 • Autómosók

 • Parkolóházak

 • Repülőterek  

 • Pályaudvarok

 • Kikötők

Request a quote or brochure

  Egy projektet tervez? 

  Kapcsolatfelvétel

  FAQ’s

  This is text that will be here so that it looks nicer. something

  How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

  They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

  Kapcsolatfelvétel 

  Vegye fel a kapcsolatot a ViaCon csoport helyi képviselőjével!

  Kapcsolatfelvétel
  This site is registered on wpml.org as a development site.